Qdeco, Wilco & Patricia

Wanneer er aan ons wordt gevraagd wat de reden is dat wij zijn gestart met Qdeco, hoeven we beide niet lang na te denken over het antwoord: “Het is ons met de paplepel ingegoten!” Wilco timmerde als vierjarig jongetje met passie en plezier de houten randen van de zandbak vol met spijkers. En Patricia, groeide op met een vader die werkzaam was in de interieur en afbouw. Het verbaasde dan ook niemand dat ze op een gegeven moment begon met het aanbieden van inspiratie en advies rondom interieurontwerp en styling. Dat Wilco uiteindelijk met zijn handen zou gaan werken? Tja, daar was geen twijfel over mogelijk!

 

Na het behalen van zijn diploma aan de technische school heeft hij ervaring opgedaan rondom o.a. funderingstechniek, raamdecoratie en timmer- en schilderwerk. In 2007 is hij, onder de naam Qdeco, gestart als zzp’er in de interieur en afbouw. Patricia heeft lange tijd gewerkt in de hulpverlening en na 20 jaar besloten om alsnog een opleiding tot interieurontwerper/stylist te volgen - het bloed kruipt, vroeg of laat, tenslotte toch waar het niet gaan kan! Gedurende de opleiding werd haar enthousiasme al heel snel bevestigd: dít is waar zij gelukkig van wordt. Dít wil ze de rest van haar carrière doen! In diezelfde periode merkte Wilco op dat er in de markt behoefte is aan sfeervol wonen, in combinatie met een functionele indeling en de juiste gemakken. Echter is dit voor velen vaak makkelijker gezegd dan gedaan… Voor ons was het toen een kwestie van 1 + 1 = 2 en de stap om sámen verder te gaan met Qdeco werd in 2019 gezet.

 

Dankzij Qdeco kunnen wij onze passies nu bundelen, waardoor we in staat zijn om een totaalconcept aan te bieden. Door onze kwaliteiten en ervaringen vullen we elkaar aan in zowel het ontwerp als de uitvoering en helpen wij onze klanten een fijne, warme plek te creëren op een professionele, laagdrempelige manier. We nemen werk uit handen, gaan netjes te werk en zijn er voor ieder budget en ieder huis, want: iedereen verdient een thuis!